Početna / DRUŠTVO / SUTRA SU ZADUŠNICE: Leskovčani oprez, put do Svetoilijskog groblja u lošem stanju posle obilnih kiša

SUTRA SU ZADUŠNICE: Leskovčani oprez, put do Svetoilijskog groblja u lošem stanju posle obilnih kiša

Sutra su zadušnice, dan kada će veliki broj Leskovčani u ranim jutarnjim satima krenuti ka grobljima kako bi obeležili sećanje na svoje pretke.

Haos koji nastaje na prilazima Svetoilijskom groblju u poslednjih nekoliko navrata nije uspevala da razreši ni policija. Ove subote posebno će biti problmatičan prilaz sa druge strane groblja, sa Jajinskog puta. Razlog je loše stanje u kome se ovaj put nalazi posle obilnih padavina. Put je u jako lošem stanju, i dodatno sužen prokopavanjem kanala za koji pretpostavljamo da je poslužio za odvod vode.

Ovo stanje posledica je kiša koje su u poteklom periodu padale, pa je put razlokan i posebno opasan za niže automobile. Zbog prokopanog kanala u većem delu puta od Jajinskog puta do ulaska na groblje obilaženje automobila neće biti moguće.

Redakcija Dnevnika Juga apeluje na nadležne da pokušaju da saniraju ovaj problem, a sugrađane pozivamo da ove činjenice imaju u vodu kada odlučuju kako će sutra u jutarnjim satima krenuti ka Svetoilijskom groblju.

Pogledaj takodje

Deca iz vlasotinačkog vrtića u kome je juče izbio požar do daljnjeg kod kuće

Deca, njih 148, koji pohađaju vrtić Dečja radost u Vlasotincu, u kome je juče izbio …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *