Početna / DRUŠTVO / Stigli rezultati testova za tri osobe iz Jablaničkog okruga – nalazi negativni, nema obolelih od Korona virusa
Bilbordi

Stigli rezultati testova za tri osobe iz Jablaničkog okruga – nalazi negativni, nema obolelih od Korona virusa

Iz Instituta Torlak u Beogradu večeras su stigli nalazi za tri osobe koje su se danas nalazile u Opštoj bolnici Leskovac, a za koje su poslati uzorci na testiranje zbgo postojanja simptoma sličnih Korona virusu.

Sva tri nalaza su negativna i niko od njih nije zaražen Korona virusom – objavila je Jugmedia.

Na danas održanoj konferenciji za medije novinarima je rečeno da je na području Jablaničkog okruga i dalje prisutan i virus gripa, čiji su simptomi slični virusu Covid-19 ali da postoje algoritmi po kojima se radi i u kojim slučajevima se uzima bris i šalje na proveru u Institut Torlak.

Novinari leskovačkih i regionalnih medija danas su pokušali da dođu do broja telefona na koji mogu da dobiju informacije o situaciji u leskovačkoj bolnici i Jablaničkom okrugu, ali je nezvanićno rečeno da sve informacije objavljuje Ministarstvo zdravlja.

Pogledaj takodje

JUG NIJE SAM: Glumci serije „Igra sudbine“ u petak u Leskovcu u akciji pomoći poplavljenom stanovništvu

Humanitarna organizacija „Pokreni život“ pokrenula je akciju pomoći poplavljenom stanovništvu juga Srbije pod nazivom „Jug …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *