Home / DOGAĐAJI / Srpski Sportisti i njihovi Automobili – Šta voze naše atlete u 2021 godini?
hotel bell

Srpski Sportisti i njihovi Automobili – Šta voze naše atlete u 2021 godini?

Srbija je zemlja sporta – Tu nema dileme! U koji god segment sporta da pogledate možete naći bar jednog istaktnutog Srbina.

Takođe, opšte je poznato da se naši sportisti posebno ističu u najpopularnijim sportovima kao što su košarka, fudbal, i tenis. 

Autor ovog teksta, Jadranka Stojkić, je istraživala ovu temu i došla do saznanja da naši sportisti imaju veliki vozni park.

No, hajde da se mi fokusiramo na bitnu temu ovde – Šta to voze najpopularniji srpski sportisti?

Koji su to Automobili naših najistaknutijih?

Pre svega, važno je spomenuti da su ovo sveže informacije i da se na osnovu istraživanja u proteklih 6 meseci, došlo do sledećih podataka.

U to ime, pogledajmo koji su to automobili koji krase imidže naših legendi.

1. Novak Đoković

Na prvom mestu, kao i uvek, pridajemo pažnju Novaku. Nema potrebe da objašnjavamo ko je on i šta je postigao, već želimo da naglasimo da Novak ima veoma interesantan ukus automobila.

Naime, on je rešio da pored funkcionalnosti i lepote, u ukus oko svog automobila uvrsti i očuvanje životne sredine. Baš zato Novak krstari putevima u Novom Tesla Model X automobilu koji je poznat kao najbolji izbor protiv emisije štetnih gasova.

Sa standardnom opremom, ovaj automobil vredi neverovatnih 95 hiljada evra. Sa druge strane, oni modeli sa FULL opremom idu i do 110 hiljada evra – Baš jedan takav vozi prvi reket sveta. 

2. Dušan Tadić

Dobro poznati fudbaler, Dušan Tadić, je svoje vozačke sposobnosti pokazao u svom novom Mercedes Benz GLC automobilu. Ovaj automobil je jedan klasičan miks kvaliteta i elegancije i baš zato krasi garažu jednog od srpskih najboljih golgetera. 

Nije ni čudo što se on našao u ovom automobilu obzirom na to da je poznato da Dušan preferira eleganciju i komfor pre brzine i agilnosti. Sve u svemu, ovaj model automobila je pun pogodak!

3. Nikola Jokić

Onaj koji zadaje glavobolje NBA asovima se danas nalazi u Denveru i uživa u svom novom automobilu. Naime, Nikola Jokić je definitivno jedan od najboljih srpskih sprotista ove godine a pored toga on još i privlači pažnju svojim izborom automobila.

’’The Joker’’ ima veoma specifičan ukus, a to je Brabus 800 G63 AMG. Ovaj automobil je zapravo Mercedesov model, ali se posredstvom jedne tjunerske kuće našao u domu Nikole Jokića. Oni su dodatno nabudžili G klasu Mercedesa i time dobili ovo čudo:

4. Ivana Španović

Do sada smo videli šta voze momci, a sada hajde da vidimo šta vozi naša najlepša i veoma popularna atleta Ivana Španović. Ona je ta koja obara rekorde i pomera granice, tako da je njen automobil, priznaćete, onaj pravi!

Ivana Španović se odlučila da svoje noge stavi u neverovatni VW Arteon nove generacije. 

Iskreno, nije ni čudo da se ona odlučila za ovakav izbor, ipak je ovo automobil koji može mnogo. 

5. Bogdan Bogdanović

Sledeći po redu je naš veoma talentovan košarkaš – Bogdan Bogdanović. On je takođe okrenut nekim malo zelenijim vrednostima te je izabrao Teslu Model S. Ovaj izuzetno jak automobil je spreman da razvije veliku brzinu, a do stotke dolazi za čak 4.4 sekunde. 

To nam govori da se Bogdan uopšte nije brinuo za snagu i efikasnost svog automobila, te je u sportskom stilu odabrao. Sa druge strane, on se pohvalio svojim novim automobilom nazivavši ga ’’New Toy’’ što je zapravo u jednu ruku istina. 

6. Aleksandard Mitrović

Bog na nebu – Mitar na terenu! Aleksandar Mitrović je definitivno jedan od najomiljenijih reprezentativaca u fudbalu. Zato mnogi vole da se klade na mečeve u kojima on igra, a posebnu naklonost mu pokazuju meridian kladioničari.

No, Mitar je odlučio da svoj vozni park obogati sa jednim Audi Q7 automobilom. Ovde nema dileme, Mitar je stavio efikasnost na prvo mesto! To je isto uradio i Merdidian bet kada je svoje fanove obradovao sa promo kod meridian akcijama. 

7. Luka Jović  

Luka Jović je jedan jako talentovan momak koji definitivno zaslužuje sve pohvale. No, kada je u pitanju stil i ukus automobila, Luka se odlučio za eleganicju Audi Q7. Da li to njegova odluka, ili odluka tima, ne znamo, ali znamo da se Luka veoam dobro provodi u ovom automobilu. 

Pored toga, on i njegovi saigrači u Real Madridu svi imaju automobile iz Audi porodice. Samim tim, nema sumnje da se jačaju kolegijalne veze ovim potezom.

Sve u Svemu

Kao što ste i sami videli, naše atlete se veoma dobro provode u svojim automobilima. Možemo zaključiti da je ipak Novak odneo titulu za najskuplji automobil dok je Nikola Jokić vlasnik najmoćnije zverke.

/PROMO/

Check Also

Detaljna kontrola ispravnosti autobusa koji prevoze decu na utakmicu Srbija – Švedska

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da će pripadnici Uprave saobraćajne policije, u …

Оставите одговор