Home / DOGAĐAJI / SRBIJA U RITMU EVROPE: Medveđa nastupa pod rednim brojem 4, Lebane pod brojem 2
hotel bell

SRBIJA U RITMU EVROPE: Medveđa nastupa pod rednim brojem 4, Lebane pod brojem 2

Na malom platou pred spomenikom Slobode, u opštini Srbobran, održano je javno žrebanje za ovogodišnje učesnike muzičkog takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“.

Program je vodio Igor Karadarević, direktor festivala i televizijskog programa “Ritam Evrope”, u prisustvu koordinatora i predstavnika 22 gradova i opština učesnika. Događaj je otvorio sekretar za privredu i turizam u Pokrajinskoj vladi, dr Nenad Ivanišević.

Žrebanjem je odlučeno da će 15. oktobra 2022. godine u Srbobranu, opštini domaćinu ovogodišnjeg takmičenja, uz direktan prenos na Prvoj Srpskoj Televiziji, predstavnici opštine Medveđa nastupati pod rednim brojem 4 i predstavljaće Nemačku, sa pesmom ”Satelite” u izvođenju Miljane Stojanović iz Medveđe, dok će predstavnici opštine Lebane nastupiti pod rednim brojem 2, numerom Adrenalina – San Marino, koju će izvesti Olga Vukadinović i Miljana Stojanović.

Nakon završenog izbora i redosleda nastupanja, pristupilo se svečanoj razmeni poklona između domaćina i gostiju učesnika takmičenja.

Ono što ovogodišnje izdanje „Srbija u ritmu Evrope“ čini jedinstvenim, je da će prvi put dva grada iz Mađarske biti učesnici festivala.

Check Also

Mali bebi bum: za dan rođeno 9 beba, Leskovac bogatiji za dve devojčice i sedmoricu dečaka

Lepe vesti i ovog jutra stižu iz porodilišta Opšte bolnice Leskovac. U jednom danu rođeno …

Оставите одговор