Početna / DRUŠTVO / Sportisti i rekreativci covid bezbedni u SRC „Dubočica“
Bilbordi

Sportisti i rekreativci covid bezbedni u SRC „Dubočica“

U prvom talasu korone, treninzi i takmičenja su ukinuta, pa su sportisti formu održavali uglavnom u svojim domovima. Sa popuštanjem mera, sportisti su se vratili u dvorane i na terene, ali su tribine ostale prazne.

Iz SRC „Dubočica“ nakon potvrđene korone kod igrača i uprave KK „Zdravlja“ koji koriste salu za trening tvrde da razloga za bojazan nema, da se prostorije redovno dezinfikuju i da se poštuju sve preporučene mere.

„Uprava Centra je preuzela sve mere po kovid pravilniku. ZZJZ je odmah po saznanju izvršio dezinfekciju prostorija koje su korišćene. Pored redovnih mera koje imamo u sportskom centru, a to je dezinfekcija ruku, ulaz isključivo uz nošenje maske, merenje temperature sporovodimo i svakodnevnu dezinfekciju svlačionica, prostorija, velike dvorane, male dvorane i celokupne hale rastvorom hlora. Osim ovog pomenutog slučaja nismo imali ni jedan što se tiče korsnika. Što se tiče kafića koji radi u sklopu hale, on radi do 18 časova a trafika do 21 sat – kazao je za portal Dnevnik Juga pomoćnik direktora Aleksandar Petković.

Pogledaj takodje

Policija u Leskovcu zadržala dvojicu vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, tokom jučerašnje kontrole saobraćaja, zaustavili su dva vozača koji …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *