SNS Leskovac: Da završimo započeto i odredimo put kojim će se ići naredne četiri godine

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Srpska napredna stranka u Leskovcu, nakon niza konferencija na kojima je građanima prezentovan dosadašnji rad gotovo svih njenih saveta, danas je zvanično krenula u predizbornu kampanju.

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić, predstojeće izbore okarakterisao je kao referendum o tome hoće li Srbija 2020-te godine biti moderna evropska zemlja, i hoćemo li biti zaglavljeni u prošlosti ili krenuti u budućnost, izjavio je predsednik Gradskog odbora, Goran Cvetanović.

U poslednje tri godine, od preuzimanja odgovornosti za vođenje grada, nije nam bilo lako, ali smo se trudili da učinimo dosta toga kako bi građani živeli bolje. Ušli smo u fazu intenzivnog rada na infrastrukturnom uređenju Leskovca, uvođenja komunalnog reda i preduzimanja konkretnih mera u cilju privlačenja stranih investitora i poboljšanja investicione klime u gradu, rekao je Cvetanović, zahvalivši se svim dosadašnjim koalicionim partnerima na podršci, saradnji i razumevanju. Cilj Srpske napredne stranke je da završimo započeto ali i da odredimo put kojim će grad ići u naredne četiri godine, dodao je on.

U dosadašnjem radu pokazali smo da smo otvoreni za nove ideje i nove ljude koji mogu da daju doprinos unapređenju čitave zajednice, izjavio je Cvetanović, dodajući da su odlučnost, energija i postignuti rezultati SNS-a doprineli tome da u prethodne tri godine, ovoj stranci pristupi veliki broj članova.

Između ostalih, člansku kartu Srpske napredne stranke samo u proteklih nedelju dana uzelo je oko 2000 članova Udruženja građana „Pravda“, na čelu sa predsednikom, dr Draganom Jovanovićem, rečeno je da današnjoj konferenciji.

Ovu političku opciju prepoznali smo kao jedinu koja je dovoljno jaka da ostvari ciljeve i zadatke našeg udruženja, što se u praksi i pokazalo, i zato je odluka našeg predsedništva bila da na izbore ne izađemo samostalno, već kao deo SNS-a, rekao je dr Dragan Jovanović.

On je podsetio da je Udruženje „Pravda“ formirano sa ciljem pomoći mladim ljudima u Leskovcu, a da je lokalna samouprava, čiji je i on sam bio deo u dosadašnjem mandatu, činila dosta toga za unapređenje njihovog položaja i više puta nagrađivala visokoškolce i talente, kojih je, na sreću, u Leskovcu, mnogo.

Na žalost, mi smo staro društvo, i poslednja je prilika da se mladim kadrovima pruži prava šansa, da se zaposle, ostvare ekonomsku sigurnost za formiranje porodice i ostanu u Leskovcu, i samo tako će ovaj grad imati budućnost, dodao je Jovanović.

Na konferenciji u sedištu naprednjaka, kako je najavljeno, sutra će biti predstavljen prvi iz širokog kruga koalicionih partnera za predstojeće lokalne izbore.

Prema rečima Gorana Cvetanovića, odbornička lista SNS-a odavno je kompletirana, a iz Leskovca će se za narodne poslanike kandidovati troje: Olivera Pešić i Žarko Bogatinović, koji su i do sada bili na toj funkciji, i Marija Rakić, odbornica Srpske napredne stranke u Skupštini grada.

Ana Jovanović

Check Also

SNS LESKOVAC: Nije bilo izborne krađe, u Drvodelji od 2008. godine redovno glasa oko 90% birača

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac oglasio se saopštenjem za javnost povodom više puta ponovljenih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *