hotel bell

SNS i Nova Srbija u Leskovcu i posle lokalnih izbora u koaliciji

Srpska napredna stranka i Nova Srbija u Leskovcu, postigle su dogovor da će, iako na lokalu izlaze sa posebnim listama kandidata, nakon predstojećih izbora ostati u koaliciji.

 

Predsednik GrO Nove Srbije, Slobodan Milošević, na konferenciji za novinare saopštio je i to da će ova politička opcija, za gradonačelnika podržati kandidata SNS-a, Gorana Cvetanovića.

Na ovaj korak odlučili smo se iz razloga što SNS i Nova Srbija izlaze zajedno na parlamentarne izbore, kao i zato, što je možda najbitnije, što je vlast, čiji smo bili deo, funkcionisala besprekorno u protekle tri i po godine. Za tu harmoniju, međusobno uvažavanje i poštovanje dogovora o realizaciji programa svih koalicionih partnera, najzaslužniji je prvi čovek grada, pa ćemo zato podržati njegovu kandidaturu, objasnio je Milošević.

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Goran Cvetanović, dodao je da cilj SNS-a i koalicionih partnera nije raspodela funkcija, već dalji razvoj grada i stvaranje što boljih uslova za život građana.

– Svi oni koji žele da ulože svoje znanje i energiju za dobrobit Leskovca, mogu da računaju na saradnju sa nama. Iako na lokalne izbore izlazimo odvojeno, očekujem da će, i inače uspešna saradnja sa Novom Srbijom biti još uspešnije nastavljena. Na odborničkoj listi “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” je šestoro kandidata koalicionih partnera: po dva iz PUPS-a i SDPS-a, i po jedan iz Aktivne Srbije i SNP-a. Listu podržavaju i Pokret socijalista, Pokret snaga srbije, SPO, Monarhistička stranka i Pokret veterana.

A. Jovanović

Check Also

Predsednik Cvetanović posetio gazdinstvo porodice Cekić u Živkovu: Vi ste ponos sela i grada i bez vas ne bismo mogli da opstanemo

Predsednik Privremenog organa grada Leskovca dr Goran Cvetanović posetio je danas sa saradnicima gazdinstvo porodice …

Оставите одговор