Početna / DRUŠTVO / Smenjen Bojan Tojaga, šef Odeljenja za društvene delatnosti
Dionis Restoran Leskovac

Smenjen Bojan Tojaga, šef Odeljenja za društvene delatnosti

Gradonačelnik Goran Cvetanović na današnjoj sednici Gradskog veća

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović rekao je na sednici Gradskog veća da je smenjen Bojan Tojaga, šef Odeljenja za društvene delatnosti Gradske uprave Grada Leskovca.

U okviru rasprave o drugoj tački dnevnog reda sednice Gradskog veća koja se odnosila na odluku o raspodeli sredstava po konkursu za razvoj ženskog preduzetništvam gradočalenik Cvetanović je rekao da je bilo nepravilnosti i da je postojao sukob interesa u radu komisije.

-Meni je bilo čudno jer znate da postoji od 48 sati za žalbe. Ali je od mene traženo da odluka bude na sednici Gradskog već danas. Da nije insistirao ne bi mi skrenuo pažnju. Pregledao sam dokumenta što nikada ne radim i nikada se ne mešam u rad nijedne komisije. Video sam neopravilnosti i jasan sukob interesa jer je sredstva trebala da dobije gospođa čiji je muž član komisije, i zato je gospodin Tojaga danas smenjen. Nisam siguran da ga je gospodin Miloš Cvetanović smenio i ako ga on nije smenio ja ću Miloša Cvetanovića danas da smenim – rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović na sednici Gradskog veća,

Pogledaj takodje

Štab za vanredne situacije: Pijace neće raditi tokom vikenda

Na današnjoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije usvojen je Izveštaj Zdravstvenog centra i ZZJZ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *