Početna / DRUŠTVO / Serbia Business Run ove godine u pet gradova

Serbia Business Run ove godine u pet gradova

U pet najvećih gradova u Srbiji Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu i Kragujevcu biće održana serija poslovnih trka Serbia Business Run koja okuplja oko 600 kompanija sa preko 10 000 zaposlenih.

To je jedinstveni tim bilding događaj, čiji je cilj širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima kroz trčanje, kao idealnim načinom rekreacije. Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje.

Učešćem na trkama, zaposleni kroz timski duh ,pokazuju kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci -kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. Serbia Business Run trke motivišu zaposlene, oni se druže i zabavljaju, ali i umrežavaju sa kolegama iz drugih kompanija.

U 2019., zajedno sa Fondacijom ‘’Ana i Vlade Divac’’, Serbia Business Run, počinje i kampanju prikupljanja sredstava za stipendiranje izvrsnih mladih koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica. Kompanije koje se uključe kroz donaciju jedne godišnje stipendije u iznosu od 110.000 RSD stiču pravo na posebnu cenu startnih paketa.

Kako izgleda jedan Serbia Business Run događaj?

U trci na 5 km, zaposleni mogu da trče ili hodaju zajedno sa svojim timom. Timovi kompanija broje najmanje 3 člana, dok za maksimalni broj učesnika ne postoji ograničenje.Svaki učesnik dobija bogat startni paket koji uključuje medalju, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon svake trke učesnike očekuje večera, piće i žurka.Dužina staze od 5 km dozvoljava i manje aktivnim kolegama da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord. Bez obzira na brzinu kojom pređete stazu na cilju vas čeka topla večera i hladno piće.

Svaki učesnik je ujedno i pobednik, a pobeda se slavi uz nagrade, žurku i druženje sa kolegama. Nakon trke sve učesnike očekuje After work and run žurka. Ulaz na žurku je besplatan i za kolege koje nisu trčale, ali i prijatelje i članove porodice.

S.Ć.

Pogledaj takodje

Devet sela u opštini Lebane u ponedeljak bez struje

„Elektrodistribucija Leskovac“, pogon Lebane, obaveštava svoje korisnike sa područja opština Lebane da je u ponedeljak …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *