SDPS pozvao građane da glasaju za liste Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane i Leskovac ne sme da stane

Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije pozvao je danas građane da na izborima glasaju za listu Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane na republičkim i Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane na lokalnim izborima u Leskovcu.

U saopštenju leskovačkog odbora stranke Rasima Ljajića se kaže:

“Isko su SNS o Socijaldemokratska partija Srbije programski razlićite strane imaju iste ciljeve, a to su borba za bolju ingrastrukturu, za jaku i stabilnu ekonomiju, za nastavak evrospkih integracija, za produktivniju regionalnu saradnju koja je sada i najpotrebnija za očuvanje mira i stabilnosti.

Trudimo se da svojim kvalitet, radom i zalaganjem budemo prepoznatljivi i damo pun doprinos što ubedljivijoj pobedi nape koalicione partnere, te pozivamo naše članove, simpatizere i sugrađane da u nedelju 17. decembra iskoriste biračko pravo, izađu na izbore i zaokruže broj 1 za koalicionu listu

Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane i

Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” – navodi se u saopštenju Gradskog odbora Socijalidemokratske partije Srbije u Leskovcu.

Check Also

U utorak bez struje jedno naselje i tri ulice u Leskovcu i jedno selo

Elektrodistribucija Leskovac najavila je nastavak radova na elektro mreži i nova privremena isključenja potrošača. “Ogranak …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *