Sastanak privrednih komora Niša i Burgasa: Vreme je počnemo da radimo i da saradjujemo

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Predstavnici Industrijsko-trgovinske komore Burgasa i Regionalne-privredne komore Niš sastali su se danas u prostorijama RPK Niš.

Tom prilikom razgovarali su o mogućoj saradnji u mnogim oblastima, između ostalog ekonomskoj, trgovinskoj, turističkoj, industrijskoj i proizvodnoj. Predstavnici firmi iz Burgasa, desetak njih, iskoristili su priliku da se sretnu sa nekim niškim privrednicima i možda i uspostave neki vid saradnje.

– Ovaj Forum je temeljno pripremljen i anketirani su naši članovi, privrednici, od strane delegacije Burgasa. Odazvalo se oko 30 naših privrednika koji su zainteresovani za saradnju i koji će danas porazgovarati sa privrednicima iz Burgasa, objasnio je Nebojša Bogdanović, potpredsednik Regionalne-privredne komore Niš.

Canko Ivanov, predsednik Privredne komore Burgasa, kaže da mu je Niš dobro poznat i da ima prijatelje koji žive u ovom gradu.

– Naše veze treba da budu uspešnije i korisnije. Uslovi su dobri za tako nešto. Pravo je vreme da počnemo da radimo bolje i da budemo vredni. Iz Burgasa je došlo 10 biznismena, oni su aktivni i pokrivaju šire oblasti. Predstavnici firmi koji nisu mogli da dođu poslali su pitanja niškim kolegama, naglasio je Ivanov i dodao da Niš i Burgas imaju dosta dodirnih tačaka i uslova za uspostavljanje saradnje u brojnim oblastima, a naročito u oblasti ekonomije, koja je danas veoma važna.

Check Also

Upravljao autom bez vozačke dozvole

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu isključili su iz saobraćaja tridesettrogodišnjeg muškarca koji je u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *