Početna / GRADOVI / Leskovac / Saopštenje Saveza za Srbiju u Leskovcu

Saopštenje Saveza za Srbiju u Leskovcu

Savez za Srbiju u Leskovcu izdao je danas saopštenje povodom početka kampanje predsednika Srbije „Budućnost Srbije“.

-Svedoci smo još jednog marketinškog eksperimenta kojim će režim Aleksandra Vučića pokušati da relativizuje građanske proteste i ohrabri svoje sledbenike, pokretanjem kampanje „Budućnost Srbije“, koristeći sve raspoložive državne resurse, budžet svih građana, sve privatne i državne medije ali i zaposlene u javnom sektoru, čija će radna obaveza biti „spontani“ doček predsednika od mesta do mesta. Za to vreme će se u medijima vrteti spotovi koji satanizuju opoziciju – navodi se u saopštenju.

Leskovački Savez za Srbiju upozorava da Srbija tone u diktaturu dok „botovi zarađuju duplo veće plate nego radnici u leskovačkim fabrikama“.

– Savez za Srbiju u Leskovcu, nakon Instagram objavljivanja početka kampanje „Budućnost Srbije“, koja bi trebalo da krene od Grdelice, podseća „počasnog građanina“ Leskovca da prilikom posete Grdelici povede svoje prijatelje, savetnike i govornike na završnim konvencijama, Bila Кlintona, Tonija Blera i Gerharda Šredera, da vide mesto na kome se pre dvadeset godina desio jedan od poslednjih ratnih zločina u dvadesetom veku, kad je raketiran putnički voz od strane NATO-a . I na kraju, neka predstavnici „putujućeg cirkusa“ znaju da nećemo dozvoliti da Srbija i njeni građani postanu „kolateralna šteta“ ove kampanje! – zaključuje se u saopštenju stranaka koje u Leskovcu čine Savez za Srbiju.

Pogledaj takodje

U Velikoj Sejanici završena izgradnja objekta Mesne zajednice i ambulante – Grad uložio 2,5 a sami meštani 4 miliona dinara

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je danas prilikom posete Velikoj Sejanici i novi, kompletno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *