Sajam zapošljavanja u četvrtak u hali “Partizan”

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje 39. Sajam zapošljavanja, u četvrtak, 28. marta, od 11-14 sati, u sportskoj hali „Partizan“ u Leskovcu, ul. Pana Đukića bb.

Na prvom ovogodišnjem Sajamu zapošljavanja učešće je prijavilo 30 poslodavaca iz oblasti drvoprerađivačke, tekstilne i metaloprerađivačke industrije, proizvodnje i prerade hrane, elektroindustrije, telekomunikacija, ugostiteljstva, zdravstvene zaštite, usluga osiguranja i trgovine. Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem više od 500 izvršilaca različitih kvalifikacija: inženjeri tehničkih struka, inženjeri za zaštitu bilja, medicinske sestre, ginekološko-akušerske sestre, laboratorijski tehničari, šivači, krojači, stolari, tapetari, livci, električari, mehaničari, grafički i WEB dizajneri, mesari, konobari, kuvari, operateri, magacioneri, komercijalisti, vozači, viljuškaristi, prodavci, kasiri, agenti prodaje osiguranja i radnici za rad u proizvodnji.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o uslugama koje pruža NSZ, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV).

Poslodavci će imati priliku da se predstave nezaposlenim licima i da ih bliže upoznaju sa uslovima rada u svojim preduzećima.

Check Also

Istraživanje otkriva da snažni motori čine automobile podložnije nesrećama

Novim vozačima obično se savetuje da kupe jeftin automobil sa malim motorom kako bi stekli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *