hotel bell

SAJAM: Spolja moderno, unutra impresivno(foto)

Otvaranje Tržnog centra ”Sajam”, kako smo već pisali, planirano je za 14. oktobar, a novinari su danas imali priliku da obiđu gradilište, gde je uređenje unutrašnjasti ušlo u poslednju fazu.

Prva naša impresija je da je investitor, dobro odabranim arhitektonskim rešenjem, od prostora iskoristio maksimum, tačnije dobio više nego što se očekivalo. Unutrašnjost je podeljena u tri etaže, a ambijentom dominiraju široki, moderno opremljeni holovi sa pokretnim stepenicama:

– Šoping centar raspolaže sa 5.500 metara korisnog prostora. U njemu su mesto našli brendovi poput Axe, Pjaca Italie, Navigare-a, Exstrem intima. Biće tu restoran brze hrane, apoteke, parfimerije, knjižare, a na trećem spratu-dečja igraonica. Objekat raspolaže i sa 80 parking mesta, a u okvur četvrte faze izgradnje, koja podrazumeva poslovno-stambeni prostor, planirana je i podzemna garaža. Investitorima čestitam na odličnoj ideji i još boljoj realizaciji. Hvala vam što ste odlučili da investirate u rodni grad i Leskovčanima podarili još jedno moderno mesto za kupovinu i zabavu, rekao je gradonačelnik, nakon današnjeg obilaska završnih radova na budućem tržnom centru.

On je najavio i da će u objektu posao naći od 50-70 ljudi i izrazio uverenje da će ”Sajam” biti jedno od omiljenih mesta okupljanja sugrađana i gostiju.

– Okupili smo 20 različitih brendova, za sve generacije i ukuse, a mnogi od njih nisu stigli ni do Niša. Igraonica, na trećem spratu, jedna je od najvećih u regionu, a u okviru nje smo planirali kuglanu. Pored toga, biće otvoren ”Metla market”, novi brend kompanije, sa, pre svega, prehrambenim proizvodima. Čitav prostor je gotovo popunjen, ali će do otvaranja sigurno biti popunjen, pojašnjava pi-ar Miloš Marinković.

Čim šoping-centar bude otvoren, počinje izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa pored popularne ”šajkače”. Prema projektu, biće izgrađene tri lamele, sa 170 stanova i 21.000 kvadrata raspoloživog prostora, čiji se završetak očekuje za oko 18 meseci.

Check Also

U petak i subotu polaganje probnog završnog ispita

Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će učenici osmog razreda osnovne škole …

Оставите одговор