Početna / DRUŠTVO / Republička direkcija za imovinu objavila oglas za prodaju državne nepokretnosti u Leskovcu, Lebanu i Nišu
hotel bell

Republička direkcija za imovinu objavila oglas za prodaju državne nepokretnosti u Leskovcu, Lebanu i Nišu

Republička direkcija za imovinu objavila je oglas za prodaju 32 državne nepokretnosti u više gradova i opština Srbije.

U Leskovcu se na prodaju nudi poslovni prostor, upisan kao zgrada trgovine, površine 54 kvadratna metra, u ulici Dositeja Obradovića bez broja, preko puta Sajma. Vrednost objekta je 28.133,42 evra.

U Lebanu je to postojeća zgrada, površine 196 m2, u ulici Nikole Tesle broj 18/9, nekadašnji objekat grafičke industrije i zemljište pod njim, površine 1a 96 m2. Cena po kojoj država prodaje ove nekretnine je 12.259,8o evra.

Republička direkcija za imovinu u opštini Preševo, odnosno mestu Cerevajka, prodaje dva objekta: jedan površine 51 m2 i zemljište od 29o m2 i drugi površine 405 m2, sa pomoćnom zgradom od 124 m2, na zemljištu ukupne površine 25a 61 m2. Ukupna cena – 23.509 evra.

U Nišu je na prodaju ponudjeno više poslovnih prostora i drugih nepokretnosti. Radi se o dva lokala na drugom spratu Tržnog centra ‘’Kalča’’, površine 35,63 m2- po ceni od 25.527,17 evra i 37,89 m2- po ceni od 27.152,30 evra. Tu sui tri objekta na Bulevaru Sv. Cara Konstantina.

Direkcija je ponudila i nekretnine u Sokobanji, Gornjem Milanovcu, Negotinu, Ražnju, Arilju, Paraćinu, Loznici, Kikindi, Smederevskoj Palanci, Bajmoku gradovima: Beograd, Zrenjanin, Požarevac i Pirot.

Rok za dostavljanje pisanih zatvorenih ponuda je 12. maj, a otvaranje je zakazano za 14. maj.

Uslovi za sprovođenje postupka su ispunjeni, ako stigne najmanje jedna blagovremena i potpuna ponuda, navodi se u oglasu.

S.Ć.

Pogledaj takodje

Cvetanović: Bogatstvo jednog grada su ljudi

Dobitnici Sretenjskih medalja, novinar Bratislav Ilić i medicinska sestra Nataša Jovčić Zorić, priznanja posvetili kolegama …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *