Home / DRUŠTVO / Rehabilitacija puteva u brdsko-planinskim delovima teritorije grada Leskovca
hotel bell

Rehabilitacija puteva u brdsko-planinskim delovima teritorije grada Leskovca

Pošljunčava se ili posipa tucanikom 10 opštinskih puteva na rubnim delovima grada, a posao je poveren grupi ponuđača, predvođenih preduzećima “AB kop“ i “HSV“ iz Vlasotinca i “Profi put“ iz Leskovca

U toku su radovi na postavljanju šljunčanog, odnosno tucaničkog zastora na neasfaltiranim i pojedinim nekategorisanim putevima.

Putari rade na opštinskim putevima Barje-Oruglica-Ravni del, Brana Barje- Kaluđerce-Crcavac, Donja Kupinovica-Gornja Kupinovica, Crkovnica-Babičko, Oraovica-Donja Lokošnica, Babičko-Gornja Lokošnica, Barje-Kaluđerce i Donja Lokošnica-Drćevac.

Na svim pomenutim putnim pravcima ugovoorm je predviđeno mašinsko iskopavanje jarkova, ravnanje poprečnog profila i izrada tampona od šljunka.

Radove izvode vlasotinačka preduzeća “AB kop“ i “HSV“.

Opštinski put Badince-Guberevac-Mala Grabovnica, je takođe rehabilitovan, tačnije kolovoz je presvučen novim slojem asfalta i izgrađene su bankine. Ovaj posao poveren je leskovačkom “Profi putu“.

Upravljanje investicijom, izrada tehničke dokumentacije i poslovi stručnog nadzora povereni su JP “Urbanizam i izgradnja“ Leskovac, investitor je grad Leskovac

 

Check Also

Sklapaju se kockice: “Dubočica“ dobila još dva pojačanja i počela pripreme

Rukometni klub “Dubočica“ želi još jednu uspešnu sezonu, a to, pre svega, znači plasman u …

Оставите одговор