Početna / DRUŠTVO / Realizovana prva faza „Radionice bez granica“
hotel bell

Realizovana prva faza „Radionice bez granica“

Centar za socijalni rad, OJ Centar za decu i omladinu sa posebnim potrebama u okviru projekta “Radionica bez granica”, koji je finansiran kroz program ” Mladi su zakon”, sproveli su radioncu koja je predviđena projektom.

Projekat je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. U prvoj fazi Centar za decu i omladinu sa posebnim potrebama ugostio je drugare, korisnike usluga Centra za decu i omladinu iz Aleksinca. Tema radionice je bila “Kroz prijateljstvo širimo ljubav”, koja je pored kreativnog imala i edukativni karakter. U radionici su volonterski učestvovali i učenici vlasotinačke Tehničke škole sa svojom profesorkom Jasminom Đorđević.

“Zajedničkim radom uposlenih, korisnika naših usluga i volontera radionica je uspešno realizovana. Veliku pomoć svakako dali su i volonteri Tehničke škole, kojima se ovim putem zahvaljujemo. Kao dobri domaćini za svoje goste i naše korisnike nakon radionice smo priredili zajednički ručak, a druženje se završilo uz karaoke žurku. Pozitivna energija širila se na sve strane, ljubav i prijateljstvo pobeđuje sve, a čovek koji ima prijatelje koje voli i koji mu ljubav uzvraćaju je srećan i zadovoljan”, poručuju iz Centra za decu i omladinu.

Druga faza projekta “Radionica bez granica” biće održana 11. decembra u Aleksincu.

Izvor: kcvlasotince.rs

Pogledaj takodje

VLADA: Poplavljenima 25o miliona dinara za sanaciju štete na porodičnim kućama

Na poslednjoj sednici, Vlada Srbije donela je odluku da se za oštećene u januarskim poplavama …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *