Početna / DRUŠTVO / Put između Vučja i Brze za manje od dva meseca dobija novi asfalt

Put između Vučja i Brze za manje od dva meseca dobija novi asfalt

U toku prošle nedelje u dužini od 630 metara, počeli su radovi na putu na relaciji Vučje – Brza.

Stare kocke koje su postavljene davne 1975. zameniće novi asfalt. Povodom radova, deonicu ovog puta u izgradnji, posetio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

„Vrednost ove investicije je 10 miliona dinara dok je rok za završetak radova 60 dana. Izvođač radova je AB Kop iz Vlasotinca. Podsetiću vas da je u poslednje vreme u ovaj kraj dosta ulagano, ali da će se i u narednom periodu ulagati, naročito u sanciju puta Leskovac – Vučje. Upoznati ste sa činjenicom da su privrednici iz Vučja kupili Porečje Vučje i očekujemo da ovo preduzeće krene novim putem i da pruži veliki potencijal za voćare i poljoprivrednike ovog kraja – kazao je gradonačelnik Cvetanović.

Direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Novica Nikolić, kazao je da će se kocke sa ovog puta skladištiti na prostoru JKP „Komunalac“ i da će saobraćaj na ovoj deonici biti zaustavljen dok traju ovi radovi.

„Sa ovog puta smo skinuli kocku, zatim sledi asfaltiranje u dva sloja kao i postavljanje bankina. Za vreme trajanja radova saobraćaj na ovoj deonici biće prinudno zaustavljen – kazao je Nikolić.

Pogledaj takodje

Od 462 uzorka, 163 pozitivna na koronavirus, 91 iz Vranja

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 462 uzorka iz Pčinjskog …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *