hotel bell

Psi izujedali stariju Nišlijku

 

Ovakav napad dugo nije zabeležen, gotovo da nije bilo mesta na telu, sem po glavi, gde psi nisu ujeli nesrećnu ženu, kažu iz niške Hitne pomoći.

 

Kod Starog groblja u Nišu, jutros, nešto posle 6 sati, čopor od 12 pasa izujedao je sedamdesetšestogodišnju staricu iz ovog grada. Hitne pomoći stigla je na mesto neseće, ali su psi toliko bili agresivni da su napali i njihovu ekipu, pa je morala da interveniše i policija.

Starica je prebačena u Urgentni centar, a lekari kažu da dugo unazad nije zabeležen ovakav napad, s obzirom na to da nije bilo mesta na telu, sem po glavi, gde psi nisu ujeli nesrećnu ženu.

Iz niške Hitne pomoći kažu da je starici čak polomljena i ruka od ujeda i da je primljena u psihički jako lošem stanju zbog trauma koju je doživela.

Inače, ovo nije prvi put da psi lutalice napadaju slučajne prolaznike kod Starog groblja. Uglavnom su u čoporima, spavaju na groblju, a stanari okolnih zgrada im bacaju hranu.

Dok nadležni u Gradu kažu da trenutno nema novca za izgradnju azila i da bi ovaj problem trebalo nekako da se reši internim dogovorima između gradskih opština, Nišlijama ostaje da se “mole Bogu” da ne budu napadnuti dok prolaze kroz Staro groblje ili, pak, da zaobilaze ovo mesto u širokom luku.

Check Also

Za zamenu starih dizel vozila izdvojena 102 mil EUR – Kad počinju prijave za program i koji su uslovi?

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da će građani koji odluče da …

Оставите одговор