hotel bell

Prva opoziciona lista u Leskovcu: Predata izborna lista “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov”

Grupa građana “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov” predala je danas izbornu listu sa svih 75 odborničkih kandidata.

Lista čiji je nosilac dr Aleksandar Rangelov prva je predata izborna lista od onih koje se smatraju opozicionim, odnosno koje za sebe kažu da su opozicija aktuelnoj lokalnoj vlasti.

Lista je predata sa 1.100 potpisa građana, uz zakonom propisanu dokumentaciju,

-Ispoštovali smo zakonsku proceduru oko sastava liste. Imamo kandidate iz grada i sela, različitih profila. Mi imamo nameru da predstavimo svoje političke. Imamo tri politička cilja i poruke. Prva je težnja ka promeni modela upravljanja u našem gradu, drugi je vraćanje uloge mesnih zajednica koju su oni izgubile i treći je primena metode direktne demokratije. To znači da će žitelji svake mesne zajednice odlučivati šta će da se radi u njihovoj mesnoj zajednici – rekao je dr Aleksandar Rangelov,

Na pitanje novinara o razlozima zbog kojih opoziciija izlazi sa više izbornih lista Rangelov nije odgovorio direktno, ali je kao prednost svoje liste istakao činjenicu da nemaju centralu u Beogradu.

-Vreme, raznolikost u karakterima i drugi razlozi. Razgovarali smo sa drugim političkim opcijama, međutim presudilo je to što smo mi politička organizacija koja nema veze sa partijskom centralom. To je nama koliko otežavajuća, toliko i olakšavajuća okolnost. Nema potrebe da gubi vreme, još malo vremena je ostalo – zaključio je Aleksandar Rangelov.

Check Also

Leskovac bogatiji za tri devojčice

U prethodna 24 časa u prethodna 24 časa rođene su tri bebe. Leskovac je postao …

Оставите одговор