hotel bell

Prozivkom i treningom u SC Orion počele pripreme Dubočice za novu sezonu, trener Božičić i direktor Cekić najavljuju uspešnu sezonu leskovačkog srpskoligaša

U Sportskom centru Orion u Mrštanu danas su zvanično počele pripreme za novu sezonu.

Prozivku i prvi trening sa ekipom odradio je novi šef stručnog štaba Slaviša Božičić, a o početku rada i planovima govoviro je i sportski direktor kluba Vladica Cekić.

– Danas počinjemo sa radom i naša nova baza je Sportski centar Orion gde ćemo trenirati i igrati utakmice. Sa nama je i novi trener Slaviša Božičić, trener sa bogatim iskustvom u zemlji i inostranstvu. Sa jednim takvim trenerskim imenom želimo da održimo režim profesionalnog rada i treniranja i načina igre. Zadržali smo veći broj ugrača, 60 do 70 odsto igrača je iz prošle sezone a u planu su i pojačanja. Prvo je Slobodan Stojković, doskorašnji kapiten Jagodine. Pripreme će trajati 6 nedelje, u planu je odigravanje 8 do 9 prijateljskih utakmica. Ostaćemo ovde jer imamo sve uslove za rad. Znaju se ciljevi i ambicije Dubočice, a to je sam vrh tabele – rekao je sportski direktor Dubočice Vladica Cekić.

U sjajnom ambijentu najboljeg sportskog centra u ovom delu Srbije dobra atmosfera, ali i veliki broj novinarskih ekipa.

– Mislim da Dubočica po svojoj tradiciji i zaslužuju ovakvu medijsku pažnju i hvala svima što ste došli da ispratite početak priprema. Za mene je ovo veliki izazov s obzirom na veličinu kluba. Klubovi kroz istoriju padaju i u niže rangove, ali tradicija ostaje. Ono što me raduje je jedna jako motivisana uprava koja je postavila neke ciljeve i planove. Ostao je veliki broj igrača iz prošle sezone što olakšava moj deo posla. To je i obaveza više da najprofesionalnije moguće odradimo svoj deo posla. Ići ćemo od utakmice do utakmice, bez velikih planova u ovoj ligi. Ukoliko nam se ukaže šansa sigurno ćemo je iskoristiti u borbi za vrh tabele. Dubočica će igrati dobar fudbal i svi zajedno ćemo u Leskovcu biti zadovoljni – rekao je trener Slaviša Božičić u prvom susretu sa novinarima.

Check Also

Umrežavanje mladih privrednika – Prijave do 27. marta

Kancelarija za mlade Leskovac POZIVA MLADE PRIVREDNIKE da se prijave za UMREŽAVANJE MLADIH PRIVREDNIKA.  Prijave su …

Оставите одговор