Home / DRUŠTVO / PROSIDBA IZ SNOVA: Inspirisan čarima Bosfora Nikola zaprosio Tamaru
hotel bell

PROSIDBA IZ SNOVA: Inspirisan čarima Bosfora Nikola zaprosio Tamaru

Prosidba predstavlja jedan poseban momenat i užitak, kako za ženu tako i za muškarca, a pripremi ovog čina posvećuje se velika pažnja.

Muškarcima je prosidba sama po sebi izrazito stresna jer nisu sigurni hoće li dobiti pozitivan odgovor, a postaviti pitanje pred mnoštvom nepoznatih ljudi zahteva određenu dozu hrabrosti. Iako parovi često žele svoju ljubav razglasiti na sva zvona, prosidba je intiman čin koji se ne mora nužno dogoditi na spektakularan način u velikom društvu.

Iako mnogi često kolutaju očima na scene iz filmova, sigurno svako poznaje barem jedan par koji se verio na originalan način.

Leskovčanin Nikola Stanković, uspeo je da iznenadi svoju voljenu u prelepom Istanbulu i da sedmogodišnju vezu krunišu veridbom.

„Ovo za mene predstavlja očekivano iznenađenje, ali ne u ovom trenutku i ne na Bosforu. Tokom celog puta ništa nije naslućivalo da će do veridbe doći, ali se ona na moju sreću realizovala, obizrom da je Nikola nosio prsten četiri meseca sa sobom, čekajući pravi trenutak. Jako sam srećna što se ovaj čin odvio upravo ovde i nadam se da će biti inspiracija i ohrabrenje mladima da na što originalniji način svoju vezu krunišu veridbom – ističe za Dnevnik Juga Tamara Milunović.

Inače, ovaj par voli putovanja i koriste svaki slobodan momenat za ista pa i ne čudi činjenica što se ovaj hrabri momak upravo odlučio da na ovaj način iskaže svoju ljubav.

Check Also

Detaljna kontrola ispravnosti autobusa koji prevoze decu na utakmicu Srbija – Švedska

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da će pripadnici Uprave saobraćajne policije, u …

Оставите одговор