hotel bell

Proglašena lista Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov: Broj 3 nagoveštava početak ili rast na životnom putovanju. Zato se kaže: “Treća sreća!”

Udruženje građana “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov” saopštilo je da je lista ove grupe građana potvrđena od strane Gradske izborne komisije.

U saopštenju se kaže:

“7. novembra nam je stiglo rešenje Gradske izborne komisije grada Leskovca o proglašenju Izborne liste “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov”. Lista je proglašena za izbore za odbornike Skupštine grada Leskovca, raspisane za 17. decembar 2023. godine.

  • SNS će biti pod rednim brojem 1.
  • Koalicija SPS-JS će biti pod rednim brojem 2.
  • Naša Izborna lista će biti pod srećnim rednim brojem 3.

U numerologiji broj 3 predstavlja trojstvo. Sveto trojstvo čine: Otac, Sin i Duh sveti. Trojstvo čoveka čini vibraciju: uma, duha i tela, tri celine od kojih je sastavljen svaki čovek.

Broj 3 nagoveštava početak ili rast na životnom putovanju. Zato se kaže: “Treća sreća!”

Srećnu vest je pratila vest da je gospodin Milivoje Grujić odlučio da povuče svoju kandidaturu sa naše liste nezadovoljan mestom koje mu je pripalo. Mi mu se zahvaljujemo na kratkotrajnoj, ali vrlo poučnoj saradnji.

Objavljujemo da oni koji nisu zadovoljni rangiranjem na našoj listi bez ikakvog ustručavanja mogu da se povuku ako to žele.

“Čašu meda jošt niko ne popi

što je čašom žuči ne zagrči,

čaša žuči ište čašu meda,

smiješane najlakše se piju.” – zaključuje se u saopštenju “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov.

Check Also

Refundirana sredstva za udžbenike u 12 leskovačkih škola – Sledeće nedelje isplata i u ostalim školma

Sredstava za udžbenike koje grad Leskovac isplaćuje roditeljima učenika od 2. do 8. razreda osnovnih …

Оставите одговор