hotel bell

Prijem za zlatne nade ženskog sporta Lebana

Sa svih sportskih takmičenja svršene osmakinje Anastasija Živković i Lena Zlatanović iz Lebana, vraćaju se sa medaljama i kao takve su uzor mladima, ali i devojčicama u svetu sporta.

Danas je njih ugostio predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović sa kojim su razgovarale o osvojenim nagradama, narednim takmičenjima, ali i nastavku školovanja koje je od velikog značaja za njihove buduće karijere.

Anastasija se takmiči u kategorijama pionirki, kadetkinja i mlađih juniorki standard puškom i serijskom vazdušnom puškom – prvakinja je Srbije u rangu kadetkinja, proglašena je od strane Streljačkog saveza Srbije za najbolju pionirku i pozvana je da se reprezentaciji Srbije na takmičenjima.
Lena je pionirka u karateu, državna je prvakinja za 2019, 2021. i 2022. goinu, ima preko 100 osvojenih medalja sa raznih takmičenja, sa Svetskog prvenstva održanog u Makedoniji vratila se sa osvojenim zlatom.

Devojčice očekuje naporan trening i brojna takmičenja, za koje im je predsednik Bogdanović poželeo puno uspeha, ali i istakao upis u srednju školu kao jako značajan:

„U svemu morate biti najbolje kao u sportu, zato vam želim prvo da upišete dobre škole, a zatim i veliki uspeh u školovanju i karijerama. Kao takve bićete uzor ne samo u svojoj sredini, već i šire“.

Check Also

UZBUDLJIVA FUDBALSKA SUBOTA: Goleada na mečevima top liga – PREPIŠI OVAJ TIKET

Prepiši ovaj tiket i uživaj u vikendu! Pred nama je još jedan vikend pun uzbuđenja, …

Оставите одговор