hotel bell

Predstavljen i podeljen novi broj Informatora, stranačkog lista SNS-a

Kako je na promociji istakla Milica Đokić, iz unije mladih Srpske napredne stranke, naslovnica je u skladu sa porukom predsednika Aleksandra Vučića u vezi sa francusko-nemačkom predlogu za Kosovo i Metohiju, da će nastaviti da štiti Srbiju, kao i da sledi velika borba za Zajednicu srpskih opština.

– U Informatoru možemo čitati i o sastanku predsednika Vučića sa patrijarhom Porfirijem, na kome su razgovarali o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i o predsednikovom učešću na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu. Važno mesto zauzima i tema novih infrastrukturnih projekata u našoj zemlji – put Novi Beograd–Surčin, kao i brza pruga Novi Sad–Subotica, a tu su i intervjui sa ministrom unutrašnjih poslova Bratislavom Gašićem i gradonačelnikom Kragujevca Nikolom Dašićem.

SNS Panorama predstavlja sve značajnije događaje koji su obeležili prethodni period u gradovima i opštinama u Srbiji. Kraj prošle godine bio je ispunjen brojnim i raznolikim aktivnostima izveštaje o njima nalazimo u odeljku posvećenom Leskovcu, rekla je Đokićeva.

– Na Međunarodni dan osoba sa invaliditetom, naš grad je posetio ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković. Kraj godine je bio u znaku izbora za Savete mesnih zajednica, na kojima je lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ osvojila 975 od ukupno 989 mandata. Završena je rekonstrukcija ulice Devet Jugovića, izgrađena je saobraćajnica u Zelenoj zoni, otvorene su nove prostorije mesnih zajednica ”Milentije Popović” i ”Rade Žunić” u Dubočici. Podeljeni su ugovori za samozapošljavanje i energetsku efikasnost, kao i subvencije za skoro 1.000 poljoprivrednika sa teritorije Grada Leskovca. Svi mališani do 7 godina dobili su novogodišnje paketiće, održane su manifestacije Krompirijada, Agrolider, Zimske igre na vodi.”

Današnjem predstavljanju Informatora prisustvovala je Milena Popović Ivanović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, koja se zahvalila predsedniku GrO Leskovac, Goranu Cvetanoviću zahvalila na gostoprimstvu:

– Delegirana sam da ispred stranke da posećujem našu divnu Srbiju i da razgovaram sa ljudima. U planu mi je da se bavim decentralizacijom, kako bi se pružio dodatni prostor gradovima i šansa ljudima koji žive van Beograda. Pred nama su veliki izazovi i danas je više nego ikad važnije da budemo jedinstveni, da budemo zajedno i vodimo se ciljem očuvanja Srbije. Moto mog proputovanja kroz Srbiju je „Naša Srbija je najlepša“ i na nama je da je čuvamo. Drago mi je da sam na jugu, dolazim odavde i vezana sam za jug Srbije, rekla je Milena Popović Ivanović.

Check Also

Izložba slika leskovačke umetnice Ane Mikarić u Boliviji

Minulog vikenda u Plurinational Culture Center (Centro de la Cultura Plurinacional Santa Cruz) u Santa …

Оставите одговор