Početna / KULTURA / Predstava „Lutka“ Mira Gavrana u Leskovcu

Predstava „Lutka“ Mira Gavrana u Leskovcu

U komediji „Lutka“ muškarac kojeg je nakon sedmogodišnje veze ostavila devojka počinje živeti sa ženom-lutkom koja je najsavršeniji android proizveden u laboratoriji s namerom da usreći muškarca i ispunjava sve njegove želje. Kuda će ga sve njegove želje odvesti proverite u predstavi “ LUTKA”.

Pomenutog mladića tumači glumac Bojan Dimitrijević, a android-ženu mlada glumica Nevena Vukes.Komedija “Lutka” je najizvođeniji komad najprevođenijeg hrvatskog savremenog dramskog i romano pisca Mira Gavrana.

Njegova dela su prevedena na preko 40 svetskih jezika, a izvedeno je preko 300 premijera njegovih komada širom sveta, a videlo ih je preko 3 miliona gledalaca. 

Šta je to što “LUTKU” čini svima i svugde toliko zanimljivom? Miro Gavran je uspeo ono što malo kome polazi za rukom. Pružio nam je izuzetno zabavan pogled na muško-ženske odnose, ne izostavljajući najdublje i najsuptilnije poniranje u problem za koji svi možemo da kažemo da smo stručnjaci. Ali i apsolutni početnici. Kao rezultat dobijamo urnebesnu komediju o najpopularnijoj temi na celom svetu, koja se tiče svih nas podjednako i u kojoj se svi rado prepoznajemo.

Pogledaj takodje

ZZJZ LESKOVAC: Potvrđeni novu slučajevi Korona virusa u Leskovcu i Vlasotincu

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovca u protekla 24 časa registrovani su novi …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *