Početna / DRUŠTVO / Poziv osnovnim školama na teritoriji grada za učešće na likovnom takmičenju ,,SAČUVAJ ENERGIJU ZA LEPŠU PLANETU“
Bilbordi

Poziv osnovnim školama na teritoriji grada za učešće na likovnom takmičenju ,,SAČUVAJ ENERGIJU ZA LEPŠU PLANETU“

Grad Leskovac , preko Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj, raspisuje Javni poziv osnovnim školama na teritoriji Grada da u okviru obeležavanja 5. marta Svetskog dana očuvanja energije i energetske efikasnosti, učestvuju u takmičenju za najbolji likovni rad na temu ,, Sačuvaj energiju za lepšu planetu“.

Pravo učešća imaju učenici od 5.-8. razreda svih osnovnih škola na teritoriji Grada. Način učešća: Osnovna škola će izabrati 3 likovna rada koji su urađeni na listu bloka za crtanje br. IV ili br.V u tehnici- akvarel ili tempera. Na poleđini će biti na pisano ime i prezime đaka,razred i naziv osnovne škole. Sva tri rada će biti kovertirana u jednoj koverti, sa nazivom škole koja konkuriše i adresirana na -Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj, sa naznakom,,Za likovni konkurs“. Postupak za učešće:Prijavne radove zatvorene u jednoj koverti podnose se Odeljenju za društvene delatnosti i lokalni razvoj radnim danima od 7 do 15 časova. Prijave se podnose do 5.3.2020.godine do 15 časova.

Za tri najbolja likovna rada biće dodeljene nagrade školama iz kojih dolaze radovi.Za sve informacije u vezi Javnog poziva osnovne škole se mogu obratiti Odeljenju za društvene delatnosti i lokalni razvoj, kancalarija br.3.

Pogledaj takodje

U Jablaničkom okrugu 23 novoobolela, među zaraženima i 2 učenika i 1 dete

Zavod za javno zdravlje Leskovac saopštio je najnovije zvanične podatke o epidemiološkoj situaciji u Leskovcu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *