hotel bell

Potpredsednik izvršnog odbora SNS-a, Dragan Stevanović, predstavio Leskovčanima novi broj stranačkog glasnika

Na gradskom trgu u Leskovcu, našim sugrađanima je danas promovisan i podeljen najnoviji, julski broj glasila Srpske napredne stranke.

Detalje poslednjeg izdatog broja SNS Informatora predstavio je potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Dragan Stevanović, u društvu predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac Gorana Cvetanovića.

On je kazao da su i u ovom broju sublimirane aktivnosti stranke u Srbiji, gradovima i opštinama širom Srbije, u Leskovcu, i da je kao koordinator za Jablanički okrug ponosan što je obuhvaćen veliki broj aktivnosti.


Stevanović se danas osvrnuo i na aktivnosti Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i najavio da će u narednim mesecima biti realizovano nekoliko projekata i da je Ministarstvo na čelu sa ministrom Vesićem opredelililo oko milijardu dinara za infrastrukturne projekte na području Jablaničkog, Topličkog i Pčinjskog okruga.

„Ističemo da ćemo, s jeseni, krenuti u rekontrukciju putnog pravca od Leskovca ka Bojniku“ – naglasio je Stevanović dodavši da će se raditi i putevi u opštinama Jablaničkog okruga.

Takođe je istakao i da Srbije kreće sa izbornim aktivnostima i da se očekuje da će izbori biti održani brže nego što se očekuju i da će pobeda biti ubedljivija nego prošli put.

“Želeo bih da vas podsetim da jug Srbije danas nije ono što su neki umeli da onako u žargonu kažu „Što južnije to tužnije“, jer jako smo ponosni na sve što smo zajedno uradili, na sve fabrike koje su došle ovde u Leskovac, Prokuplje, Niš, Lebane, na sve ono što se radi u Medveđi i sve ono u Crnoj Travi i Vranju, na ono što će tek da se radi u Bujanovcu i Vladičinom Hanu, sve su to stvari za koje vredi da se radi i da se borite i da verujete da, dok ste bili u politici, niste ostavili protraćeno vreme, nego ste se upisali, u neki mali deo istorije Leskovca, Vranja, juga Srbije i cele naše zemlje. Ja želim da svi zajedno buduće dane iznesemo na najbolji mogući način, da gradu Leskovcu, jugu Srbije i čitavoj Srbiji podarimo veličanstvenu pobedu i jedan veličanstveni rezultat, i ako Bog da, nastavimo da nižemo uspehe – istakao je Stevanović.

Nakon podele Informatora u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke održan je sastanak predstavnika Jablaničkog okruužnog odbora na kojem se razgovaralo o daljim aktivnostima i planovima za naredni period.

Check Also

Istraži MERIDIAN SPECIJAL, sastavi dobitan tiket i osvoji 100 poklon spinova!

Prethodnih dana imali smo priliku da uživamo u vrhunskim utakmicama prestižnih UEFA takmičenja. Verovali ili …

Оставите одговор