Posle 50 godina, Dom kulture u Pečenejvcu dobija novi ambijent

Dom kulture Pečenjevce je preko projekta Ministarstva pravde dobio nove stolice. Posle 50 godina biće promenjen ambijent u sada prelepoj sali ove ustanove.

Direktor Doma kulture Pečenjevce Miroslav Stanojević, izrazio je veliko zadovoljstvo što će se posle 5 decenija nešto u Domu kulture promeniti.

“Kada je ove godine Ministarstvo pravde Republike Srbije objavilo konkurs za nabavku novog invertara, Dom kulture Pečenjevce se javilo na isti i to za nabavku novih stolica predviđenih za malu salu Doma kulture. Pošto smo ispunili uslove konkursa odobreno nam je traženih 500.000,00 dinara. Ako kažemo da su nove stolice kupljene nakon 50 godina, onda je ovo razlog više za veliko zadovoljstvo kako nas tako i svih onih koji će u ovom izmenjenom ambijentu moći da prate programe koji će biti održavani ovde u ovoj sali Doma kulture. Iskoristio bi ovu priliku da spomenem da smo u ovoj godini već imali radove u Domu kulture, uredili smo stepenište ka ovoj sali, i nabavkom ovih stolica smo zaokružili ovaj prostor kao mesto gde će se održavati kvalitetni programi naše ustanove. Pomenuo bih i to da smo ove godine realizovali sve planirane aktivnosti i mogu reći da smo imali rekordan broj posetilaca na svim manifestacijama, i to nam daje snagu i volju za dalji rad i realizaciju novih projekata – kazao je Stanojević.

Foto:grad leskovac

Check Also

Istraživanje otkriva da snažni motori čine automobile podložnije nesrećama

Novim vozačima obično se savetuje da kupe jeftin automobil sa malim motorom kako bi stekli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *