Početna / DRUŠTVO / Podeljene diplome svršenim studentima osnovnih i specijalističkih studija Visoke poslovne škole

Podeljene diplome svršenim studentima osnovnih i specijalističkih studija Visoke poslovne škole

U prostorijama Visoke poslovne škole strukovnih studija Leskovac, danas je upriličena svečanost povodom dodele diploma svršenim studentima osnovnih i specijalističkih studija.

Tim povodom direktorka škole prof. dr Milena Marjanović pozdravila je prisutne.

„Danas imamo lep povod za druženje! Deveta generacija studenata Osnovnih strukovnih studija po Bolonjskoj deklaraciji i peta generacija studenata Specijalističkih studija, danas privodi kraju jedno životno poglavlje i otvara vrata novim životnim i profesionalnim izazovima.Nadam se da smo vas tokom studija dobro pripremili za sve izazove koje ćete u narednom periodu proći. Škola u skladu sa dualnim obrazovanjem ima veliki broj partnera, koji svojim liderskim pozicijama doprinose i razvoju visokoškolskih kadrova. Pored edukacije studenta tim naše škole se svakodnevno usavršava. U fazi smo pripreme master studija te bih iskoristila ovu priliku da pozovem sve naše studentae da prate sajt naše škole, da se interesuju i da na taj način studije podignemo za lestvicu više – kazala je direktorka Milena Marjanović.

Ona je dodala da škola prati tržište i da u skladu sa tim školuje svoj kadar kako bi studenti imali mogućnost za rad prilikom završenog školovanja.

„U nama će te uvek imati prijetelje jer gajaenje međuljudskih odnosa je jednako bitno kao i diplome koje ste stekli danas – dodala je direktorka Marjanović.

Osnovne i specijalističke studije završilo je 194 studenata. Najbolji među njima su Jelena Mišić sa prosekom 10,00 na specijalističkim studijama a na osnovnim Jovana Đorđević sa prosekom 9,50.

Pogledaj takodje

POČELO PRIJAVLJIVANJE: Leskovac u avgustu domaćin međunarodnog turnira u rukometu na pesku

U Leskovcu će 10. i 11. avgusta biti održani treći turnir u rukometu na pesku …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *