Podela novogodišnjih paketića za vlasotinačke mališane 16. i 17. januara

Podela novogodišnjih paketića, koje je opština Vlasotince obezbedila za svu decu uzrasta do sedam godina, održaće se u utorak i sredu 16. i 17.januara u kuhinji OŠ “8.oktobar”, od 10 do 18 sati.

Deca, čija prezimena počinju na slovo A do dece čija prezimena počinju na slovo M, uključujući i one sa prezimenom na M, treba da dođu po paketiće u utorak 16.januara u od 10 do 18 sati. Deca, čija prezimena počinju na slovo N do dece čija prezimena počinju na slovo Š, treba da dođu u sredu 17.januara od 10 do 18 sati.

Svi roditelji, odnosno staratelji, biće i putem telefona obavešteni otome kada i gde treba da dođu po paketić. Potrebno je da sa sobom ponesu i ličnu kartu.
Fotografije sa Deda Mrazom i Snežnom kraljicom, nastale prilikom dodele paketića, biće besplatne i građani će moći da se izjasne gde žele da ih podignu – u matičnom vrtiću ili u Kulturnom centru.

Fotografije će biti dostupne od ponedeljka 22. januara.

Check Also

Termini promocija javnih poziva i konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu, Vlasotincu, Lebanu, Bojniku i Medveđi

U saradnji sa lokalnim samoupravama i socijalnim partnerima na području Jablaničkog okruga, Filijala Nacionalne službe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *