Počela sezona klizanja na rekonstruisanom klizalištu u dvorištu Šop Đokićeve kuće

Sezona klizanja na klizalištu na paltou ispred Turističke otganizacije, danas je zvanično počela, iako sa malim zakašnjenem jer svake godine ona krene krajem decembra tako da deca dok budu na raspustu imaju razonodu, ove godine će to biti malo kasnije, odnosno od danas.

U rekonstrukciju ovog klizališa uložena je suma od 9,5 miliona dinara, a ove godine ono će biti besplatno za sve Leskovčane.

“Nakon 16 sezona koliko je trajalo staro klizalište, vremenski uslovi su učinili svoje, tehnologija je napredovala i došlo je vreme za reparaciju. Sedam miliona je uložilo Ministarstvo, 2,5 miliona grad Leskovac – kazao je predsednik Privremenog organa, Goran Cvetanović.

Novo izabrana direktorka TOL-a, Dijana Ranđelović kazala je ovom prilikom da joj je izuzetno drago što obavljanje ove funkcije započinje promocijom ovakve investicije i ovako lepog događaja.

„Proteklih godina od početka rada klizališta, ugostili smo gotovo 60 hiljada klizača i nadam se da ćemo i ove godine okupiti ljubitelje ovog vida rekreacije koji će uživati u ovom ambijentu.“

Leskovac je danas posetio i direktor TO Novi Bečej Saša Dujin, koji je naveo da mu je drago da iskustva i rad leskovačke Turističke organizacije mogu da primene u svom mestu i da prijateljstvo naših lokalnih samouprava traje.

Inače, radno vreme klizališta je od 10 do 22,15 časova. Klizalište će tokom dana raditi kroz deset termina od po 60 minuta i biće besplatno.

Check Also

Dom kulture Brestovac: Imena nagrađenih na pesničkom konkursu “Moravske elegije” – Branku Miljkoviću u čast

Na dvadesetom, jubilarnom, pesničkom konkursu za učenike osnovnih škola, ,, Moravske elegije”- Branku Miljkoviću u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *