Počela podela paketa pomoći za penzionere po gradskim mesnim zajednicama

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Za skoro 30 hiljada paketa ove godine izdvojeno je 28,7 miliona dinara.

Do sada je spakovano oko 24 hiljade paketa, a distribucija je završena u grdeličkom, pečenjevačkom, brestovačkom i manojlovačkom kraju, a u toku je u vučjanskom, turekovačkom i belanovačkom kraju, kao i u mesnim zajendicama Vinarce, Donje Stopanje, Bogojevce, Navalin, Bobište, Ančiki, Bratmilovce, Mrštane, Gornji i Donji Bunibrod, Guberevac, koje su juče preuzele 5000 paketa.

Danas je spakovano 3500 i distribuirano prema Savetima mesnih zajednica “Dubočica”, “Rade Žunić” i “Prva južnomoravska brigada“.

Sutra se nastavlja pakovanje za gradsko područje i očekujemo da će se u najkraćem roku završiti s obzirom na to da su sve namirnice kompletno stigle.

Ukoliko paketi pomoći nisu stigli do osoba mesnih zajednica u kojima su podeljeni do sada, od ponedeljka se mogu javiti na sledeći broj telefona 016/200-801, radnim danima u periodu od 8-15 časova.

Check Also

U nedelju u Leskovcu bez uputa i termina: decu će pregledati fizijatri, za odrasle pregledi pulmologa i krvna slika, tumor markeri i provera hormona štitne žlezde

I ove nedelje u Leskovcu će biti organizovani besplatni lekarski pregledi i analize krvi bez …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *