Početna / GRADOVI / Leskovac / PLEJ OF OSTAO SAMO SAN: Rukometaši Dubočice poraženi od Novog Pazara u odlučujućoj utakmici
Bilbordi

PLEJ OF OSTAO SAMO SAN: Rukometaši Dubočice poraženi od Novog Pazara u odlučujućoj utakmici

Rukometaši Dubočice 54 poraženi su večeras u Leskovcu pred praznim tribinama u duelu sa Novim Pazarom rezultatom 31:42 (13:25).

Završena neki minut pre proglašenja vanrednog stanja, ova utakmica ostaće kao loše sećanje i neslavan praktično kraj sezone.

Ovim porazom Dubočica je izgubila sve šanse za plej-of, ali imajući u vidu proglašenje vanrednog stanja koje praktično znači kraj sezone, ovaj poraz imao je značaj samo u određivanju verovatnog konačnog plasmana po kome je Dubočica osvojila 5. mesto u Arkus, odnosno Super A ligi.

Za oslabljenu i nekompletnu Dubočicu 54 su igrali: Pešić, Gašić, Radisavljević, Cvetković 5, Simić 6, M. Stanković, I. Stanković 1, V. Nikolić 4, Marinković 1, Đurić, Denić, Mađar 4, Mitrović 1, Radivojević, Džunić, Atanasković 9.

Odlukom o uvođenju vanrednog stanja prekinuto je takmičenje u Arkus ligi, kao i treninzi pa je pretpostavka da je ovo praktično i kraj sezone za rukometaše Dubočice 54.

Pogledaj takodje

Sanacija puteva u toku, stigla pomoć u Oruglicu. Gagince, Melovo i Ravni Del

Gradski štab za vanredne situacije danas je osim epidemiološke sitiuacije i pripreme za masovnu imunizaciju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *