hotel bell

OPORAVAK OD POSLEDICA COVID 19 Utemeljen na medicinskoj zdravstvenoj osnovi

Uvek kada slušamo o Covidu 19 čujemo i priču o kiseoniku.

U najtežim slučajevima pacijenti zaraženi Korona virusom završavaju na respiratoru. U najnovijim terapijskim planovima kiseonik takođe zauzima važno mesto i kod lečenja srednje teških i teških slučajeva, a ne kao na početku epidemije kada je primenjivan samo u najtežim slučajevima: Sve to govori o značaju kiseonika u borbi organizma protiv Korona virusa.

Ta borba se sigurno ne završava izlaskom iz bolnice, a i u fazi oporavka veliku ulogu može da odigra upravo kiseonik.

Pacijenti koji su preležali COVID 19 imaju promene na nekim organima kao posledica nedostatka KISEONIKA. Kod osoba koje su preležale ili imale blage simptome uočavaju se promene najčešće na MOZGU u vidu težeg pamćenja i gubitka koncentracije, čulu mirisa i ukusa, SRCU (oslabljen srčani mišić), BUBREGU (isuficijencije bubrega), PLUĆIMA (nemogućnost dubokog udisaja), malaksalost kao i CRKULACIJI – utrnulost i modri prsti na ekstremiretima.

“Zbog svega navedenog postoji rešenje da svi koji su preležali COVID 19 urade po 10 do 15, pa i 20 terapija hiperbarične oksigenacije ( HBOT ) na pritisku od 1.8 do 2.0 bara kako bi KISEONIK iz krvi i krvne plazme dospeo do svih ćelija u telu i tako ublažio posledice, a većina njih nestalo. Čuvajte svoje zdravlje. Rešite se posledica COVIDA 19. Ovo se već radi u Kini, Rusiji, Engleskoj i ostalim Evropskim zemljama – navodi dr Slobodan Andrejić specijalista vazduhoplovne medicine.

Terapiju hiperbarične oksigencije možete primeniti u Poliklinici „GERACO“, koja nudi rešenje za vaše probleme. Poliklinika je opremljena najnovijom tehnologijom što se tiče „HBO“ – Hiperbarične medicine odnosno lečenje 100% molekulskim kiseonikom.

Poliklinika Geraco se nalazi kod ATD-a u Leskovcu.

Posetite nas ili nas pozovite 016/602-919 ili 060/033-99-76

(PROMO)

Check Also

Bojnik dobija fabriku vode i zadrugu sa plantažom na 100 hektara

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić rekao je da će Bojnik dobiti zadrugu sa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *