Home / GRADOVI / Leskovac / Omladina SNS-a delila novi broj Informatora
hotel bell

Omladina SNS-a delila novi broj Informatora

Omladina GrO SNS-a Leskovac predstavila je danas svojim sugrađanima, na paltou preko puta Leskovačkog kulturnog centra, novi broj časopisa Informator.

Prisutnima se ovom prilikom obratila Aleksandra Milovanović,članica omladine SNS-a, koja je ovom prilikom pobrojala svu pomoć koju je Vlada Srbije obezbedila građanima Srbije a povodom pandemije korona virusa.

„U ovom broju SNS Informatora možete pročitati o ekonomskim merama, dva puta po 18 hiljada dinara, odloženo plaćanje poreza i doprinosa, program za mlade „Moja prva plata“, odlaganje otplate kredita. Što se tiče lokala u prethodnom periodu održane su tribine u Grdelici, Predejanu, Vučju, Pečenjevcu, Brestovcu ,Lipovici… Savet za prosvetu obezbedio je i podelio zaštitne maske za osnovce. Aktivisti su farbali ogradu škole, dva mosta, izgradili sportski teren u Dobrotinu…Pored ovih aktivnosti obnovljene su i ulice i vodovodna mreža u određenim gradskim ulicama, a o svemu tome možete pročitati u novom broju SNS Informatora – istakla je Milovanovićeva.

Check Also

LESKOVČANI BOLJI OD BEOGRAĐANA: Sigurna pobeda košarkaša Zdravlja u duelu sa OKK Beogradom

Košarkaši Zdravlja pobedili su večeras u Leskovcu ekipu OKK Beograda rezultatom 85:75 (28:17, 26:22, 19:17, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *