hotel bell

Omladina leskovačkog SNS-a predstavila novi broj stranačkog Informatora

Omladina Srpske napredne stranke organizovala je danas podelu novog broja stranačkog informatora gradjanima Leskovca.

– Danas smo se okupili kako bismo gradjanima prezentovali novo izdanje Informatora. U njemu možete videti sve aktivnosti koje je Vlada Republike Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem sprovodila u poslednje dve godine. Ono na šta smo mi posebno ponosni jesu svakako dostignuća koja se odnose na stabilnost i povećani medjunarodni ugled koji je Srbija postigla. U poslednjih nekoliko meseci imali smo velii rboj medjunarodnih aktivnosti. Srbija je faktor stabilnosti u regionu, imamo dobre odnose sa SAD, Rusijom a nastavljamo i naš put ka Rusiji – rekla je na konferenciji za medije Milica Krstić iz Saveta omladine Gradskog odbora SNS Leskovac.

Predstavljajući Informator SNS Krstić je istakla očekivanje da rast proizvodnje bude još veći.

– 1,8 milijardi evra stranih investicija, smanjena je nezaposlenost sa rekordnih 26,7 odsto na oko 17 procenata, a otvoreno je oko 120.000 novih radnih mesta. U Informatoru možete videti konkretne fabrike sa konkretnim radnim mestima. Srbiju su zadesile i velike poplave, investirano je na ukupno 304 lokacije i poplava na tim mestima više nije bilo.

U Informatoru SNS predstavljene su i aktivnosti stranačkih odbora.

– Naš cilj ej razvoj preduzetništva i preduzetničkog duha. Poseban akcenat se stavlja na žensko preduzetništvo. Imamo i istaknute poslaničke kandiate na listii Srpske napredne stranke književnica Ljiljana Habjanović – Djurović, vojni analitičar Miroslav Lazanjski i drugi. U novom Informatoru su i izveštaji sa mitinga u Leskovcu i Sremskoj Mitrovici. Koristim ovu priliku da zahvalim svim gradjanima koji su bili na mitingu u Leskovcu i koji su ovaj skup učinili veličanstvenim – rekla je na kraju Milica Krstić iz Saveta omladine SNS, po struci master ekonomista.

Check Also

LESKOVČANI U SERIJI! Fudbaleri Dubočice 10 utakmica ne znaju za poraz

Fudbaleri Dubočice igrali su danas nerešeno, bez golova 0:0 sa ekipom Novog Sada u utakmici …

Оставите одговор