Početna / GRADOVI / Leskovac / Odbornici vladajuće koalicije prekinuli dežurstvo u zgradi Skupštine grada Leskovca

Odbornici vladajuće koalicije prekinuli dežurstvo u zgradi Skupštine grada Leskovca

Odbornici vladajuće koalicije prekinuli su svoja dežurstva u Skupšini grada – navodi se u saopšenju vladajuće koalicije.

-Odbornici vladajuće koalicije Skupštine Grada Leskovca danas su prekinuli svoje dežurstvo u zgradi Skupštine započeto u petak, 12. aprila. Dežurstvo je započeto sa ciljem odbrane gradskih institucija od eventualnih napada predstavnika opozicije i demonstranata, i zbog solidarnosti sa kolegama odbornicima Skupštine grada Beograda. Grad Leskovac je grad miroljubivih i tolerantnih ljudi, a vladajuća koalicija, legitimno izabrana od strane građana, neće i ne sme dozvoliti bilo kakvu vrstu nasilja i narušavanja mira, te njeni odbornici ističu da su bili odlučni u svojoj nameri da sačuvaju Skupštinu Grada Leskovca i da će, ukoliko to bude potrebno, ponovo stati u odbranu Skupštine – navodi se u saopštenju.

Odbornici koalicije „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ dodaju da su jedinstveni u svojoj nameri da poštuju izbornu volju građana i da će nastaviti da rade za njihovu dobrobit.

-Odbornici vladajuće koalicije ovim putem pozivaju sve svoje sugrađane da u petak, 19. aprila, prisustvuju skupu kampanje „Budućnost Srbije“, pokažu koliku snagu imaju i time podrže predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovu politiku kojom je Srbija počela da pobeđuje i postiže značajne rezultate na spoljašnjem i unutrašnjem planu – navodi se u saopštenju.

Pogledaj takodje

U četvrtak bez struje 11 sela

Zbog radova ekipe Elektrodistrubucije Leskovac u četvrtak će bez struje biti stanovnici 11 sela. – …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *