Početna / GRADOVI / Leskovac / Odbornica Jelena Spirić podnela prijavu policiji protiv kolege Dejana Mitića

Odbornica Jelena Spirić podnela prijavu policiji protiv kolege Dejana Mitića

Odbornica DS u Skupštini grada Leskovca Jelena Spirić  rekla je danas za Agenciju JUGpress  da je Policijskoj upravi u ovom gradu podnela prijavu zbog verbalnih pretnji i fizičkog napada jednog odbornika sa kojima je pre toga imala dijalog za skupštinskom govornicom.

“Na jednoj od pauza sednice Skupštine grada, u hodnicima opštine, došlo je do verbalnih pretnji i fizičkog napada na mene od strane jednog od odbornika sa kojim sam, nekoliko sati pre toga, imala verbalnu raspravu za skupštinskom govornicom. Čitav slučaj sam prijavila MUP-u i pohvalila bih upošljenike MUP-a na krajnje profesionalnom i ekspeditivnom odnosu. Sigurna sam da će preduzeti sve dalje zakonske radnje, što mi je, u ovom slučaju, najbitnije,” rekla je Spirić

Portparol leskovačke Policijske uprave Boban Zdravković je rekao JUGpressu da je prijava primlejna i da policijan radi na ovom slučaju.

Kako saznajemo od odbornika Dejana Mitića iz Reformističke stranke, koji je bio na listi Demokratske stranke a na poslednjoj sednici Skupštine grada istupio iz odborničkog kluba, najavio samostalno delovanje  zbog čega DS ne može da formira odbornički klub, je već uzeta izjava u policiji po ovoj prijavi.

Izvor Jugpress

Pogledaj takodje

KRAJ RASPUSTA: Školska godina počinje u ponedeljak 24. februara

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije donelo je odluku o tome da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *