Home / DRUŠTVO / Od danas podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje po košnici pčela za 2021. godinu
hotel bell

Od danas podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje po košnici pčela za 2021. godinu

Podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje po košnici pčela po aktuelnom Pravilniku počinje 15. aprila 2021. godine.

Pravno lice, preduzetnik ili fizičko lice – nosilac komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, koje ispunjava uslove propisane zakonom kojim se uređuju podsticaji u poljoprivredi i ruralnom razvoju, može da ostvari pravo na podsticaje u stočarstvu po košnici pčela za najmanje 20, a najviše 1000 košnica pčela.

Zahtev za ostvarivanje prava na podsticaje po košnici pčela podnosi se za svaku kalendarsku godinu jedanput godišnje, od 15. aprila do 31. maja tekuće godine. Podsticaji se ostvaruju u iznosu od 800 dinara po košnici pčela.

Zahtev za ostvarivanje prava na podsticaje po košnici pčela podnosi se na Obrascu – Zahtev za podsticaje po košnici pčela za 2021. godinu, Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Upravi za agrarna plaćanja, na adresu Bulevar kralja Aleksandra 84, 11050 Beograd.

Zainteresovanim poljoprivrednim proizvođačima sve informacije o aktuelnom Pravilniku, kao i stručna pomoć prilikom popunjavanja i obrade zahteva za ostvarivanje prava na subvencije po košnici pčela, dostupne su u Odeljenju za privredu i poljoprivredu – Odsek za poljoprivredu i razvoj sela grada Leskovca, Trg revolucije 45, kontakt telefon 016/ 241-914 ili 016/245-517, svakog radnog dana od 7:00 do 15:00 časova.

Check Also

Sutra otovorite novčanike! Počinje isplata državne pomoći

Penzioneri, primaoci novčane socijalne pomoći i lica u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija sutra će …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *