Novogodišnji koktel u GrO SPO Leskovac: Možemo sami na lokalne izbore ako cenzus bude 3 odsto

Gradski odbor Srpskog pokreta obnove Leskovac priredio je danas tradicionalni Novogodišnji koktel za članove stranke.

Poverenik Gradskog odbora SPO Zvonimir Mitić čestitao je građanima praznike i najavio planove stranke za izbornu, 2020. godinu.

-Mi smo stranka koja se zalaže za evropski put Srbije, ali i za čuvanje tradicije našeg naroda. Bez te tradicije mi nećemo postojati i zato se i trudimo da ne zaboravimo na našu prošlost, kao i da budemo uz srpski narod ma gde se on nalazio. U ovoj godini planiramo pojačavanje aktivnosti. Malo smo se uspavali ovih godina, ali smatramo da je to prošlost. Nas u ovoj godini očekuju lokalni i parlamentarni izbori. Još uvek je rano govoriti o tome hoćemo li sami ili u okviru neke koalicije izaći na te izbore. Ono što svakako podržavamo je najava da se cenzus snizi na 3%. Mislim da i sami možemo da ostvarimo taj rezultat, jer u razgovorima sa našim članovima i simpatizerima preovlađuje stav da, ukoliko se dobro organizujemo i vredno radimo na terenu, uspeh neće izostati – rekao je Zvonimir Mitić ma novogodišnjem koktelu GrO SPO Leskovac.

Check Also

GRDELIČKA REGATA: Tradicionalni spust niz Južnu Moravu

Danas je održana tradicionalna Grdelička regata, dobro poznata manifestacija koja donosi spust čamcima i improvizovanim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *