hotel bell

Novi parking prostor u centru Leskovca

U toku su završni radovi na izgradnji parking prostora na javnoj površini unutar stambenog bloka u ulici Sedmi juli u Leskovcu, u strogom centru grada.

Novih 47 parking mesta izgradjeno je investicijom kompanije Metroparking Jug, a vrednost ugovora je blizu 4 miliona dinara.

– Aneksom dva Ugovora o obavljanju komunalne delatnosti, Metroparking je u obavezi da finansira izgradnju novih javnih parkirališta i da realizuje projekte ukupne vrednosti od 30 miliona dinara. Pored ovog projekta, Metroparkig će biti naručilac radova na rekonstrukciji raskrsnica i pešačkih površina duž saobraćajnice u ulici Goce Delčeva i u Partizanskoj ulici, zatim na izgradnji parking prostora na javnoj površini unutar stambenog bloka izmedju Bulevara Oslobodjenja, ulica Moše Pijade i Koste Stamenkovića, zatim na rekonstrukciji raskrsnice i pešačkih površina duž saobračajnice severno od centra grada i na izgradnji prve faze javne garaže u bloku 14, na prostoru izmedju Narodnog muzeja i Narodnog pozorišta, takodje u u centru grada – rekao je obilazaći radove gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

S. Stamenković

 

 

Check Also

Kompanija PWW isplatila 12,7 miliona gradu Leskovcu

Kompanija PWW je po osnovu Ugovora o obavljanju komunalnih delatnosti uplatio 12.671.358 dinara a po …

Оставите одговор