Novi majski broj SNS Informatora predstavljen Leskovčanima: Vučić u epskoj borbi za Srbiju

Na naslovnici novog majskog broja glasnika Srpske napredne stranke, SNS Informatora, nalazi se predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, uz naslov “Epska borba za Srbiju”.

Ovaj članak obrađuje teme poput njuverkominizma, genocida i naroda, pružajući uvid u aktuelne političke i društvene izazove sa kojima se Srbija suočava.

Jedan od ključnih članaka u novom broju informatora bavi se lokalnim ponovljenim izborima, gde je SNS ostvario ubedljivu pobedu. Poseban deo posvećen je prijemu predsednika Kine, Xi Jinpinga, u Beogradu, što je dodatno učvrstilo međunarodne odnose između Srbije i Kine.

SNS Informator donosi i pregled važnih događaja iz Leskovca koje je predstavila Gordana Petrović, član Unije mladih.

“Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, obišao je rekonstrukciju Opšte bolnice, što je veliki korak ka unapređenju zdravstvene infrastrukture u gradu. Povodom Međunarodnog dana Roma, gradonačelniku je uručeno priznanje za najboljeg prijatelja Roma. Održan je i komemorativni skup u Grdelici, obeležavajući 25 godina od raketiranja voza 393 tokom NATO agresije. Izgrađena su nova igrališta u naseljima Dubočica, na Hisaru i u centru grada, pružajući deci sigurna mesta za igru.U Leskovcu je takođe održan Sajam meda i cveća, manifestacija Sa tehnologijom na TI. Organizovano je druženje mališana za Vrbicu, koje je proteklo u veseloj atmosferi. Najstarija škola u Leskovcu proslavila je 170 godina postojanja, čime je istaknuta njena dugovečnost i značaj za lokalnu zajednicu. Podeljena su auto-sedišta, čime je dodatno unapređena bezbednost dece u saobraćaju – kazala je Petrović.

Novi broj SNS Informatora, donosi detaljan pregled svih ovih događaja, pružajući čitaocima uvid u najvažnije aktivnosti Srpske napredne stranke i dešavanja širom Srbije.

Check Also

REPUBLIČKI TRANSFER: Iz budžeta Srbije uplaćeno 300 miliona iz prethodnih meseci, na računu gradskog budžeta 423 miliona dinara

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović saopštio je danas na konferenciji za medije u Donjoj Jajini …