hotel bell

Nova Lukolilova pumpa na vlasotinačkom putu

Na regionalnom putu Leskovac-Vlasotince, odmah nakon kružnog toka, od danas radi nova “Lukoilova“ benzinska pumpa, a u neposrednoj blizini i u sklopu kompleksa su objekat za tehnički preged “CVS“ i “Globus osiguranje“.

– Ovi prodajno-uslužni objekti proizvod su zajedničkog ulaganja lokalnog preduzetnika Branislava Ilića, vlasnika preduzeća “Frenki komerc“ i Kompanije “Lukoil“ Izgradnje benzinske pumpe koštala je 400 hiljada evra, a ostalih objekata nešto više od te cifre, što znači da je na ovom prostoru investirano oko milion evra. Zaposlenje će na novoj stanici naći desetoro ljudi, a isto toliko radi i u ranije otvorenoj Lukoilovoj pumpi u gradu, rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović, najavljujući ukoro otvaranje distributivnog centra “Primanove“.

Prošle godine je u Leskovcu zaposleno 2.041 lice, a kompanije kao što su “Lukoil“ i “Primanova“, svakako doprinose smanjenju nezaposlenosti, ocenio je Cvetanović, poručujući vlasniku kompanije “Frenki“ da nastavi sa dovođenjem investitora u Leskovac.

Generalni direktor “Lukoila“, Denis Rjupin je obećao da će se u novom objektu prodavati kvalitetni proizvodi i naftni derivati, a klijentima pružati najkvalitetnija usluga. Pozivamo građane Leskovca da dođu i provere naše tvrdnje, a zaposlenima i ostalim kolegama želim mnogo uspeha, u nadi da će svojim odnosom prema poslu, najbolje preporučivati ovaj prodajni objekat.

Prvih sto kupaca na Luoilovoj pumpi dobiće simpatične poklone, a eko derivati će, do kraja februara biti jeftiniji za 5 dinara po litru, najavljeno je iz kompanije.

Goran Cvetnović i Denis Rjupin razmenili su potom poklone, ali je za direktora “Lukoila“ stigla i zahvalnica Centra za socijalni rad, za dugogodišnju uspešnu saradnju.

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор