Početna / DRUŠTVO / Nišlija Nikola Stojanović pobednik takmičenja „Prvi glas Medveđe“

Nišlija Nikola Stojanović pobednik takmičenja „Prvi glas Medveđe“

U organizaciji Turističke organizacije opštine Medveđa, u sali Kulturnog centra u Medveđi, održano je četvrto po redu, takmičenje pevača amatera „Prvi glas Medveđe“ 2019. Za takmičenje se prijavilo 20 učesnika, dvoje je u međuvremenu odustalo, tako da je pred prepunom salom mikrofon uzelo 18. učesnika.

Na samom početku manifestacije goste je pozdravio Ljubiša Ristić, direktor Turističke organizacije opštine Medveđa, a takmičenje je otvorio Goran Ivanović, zamenik predsednika opštine Medveđa.

Petočlani žiri u sastavu: Besim Sahiti, Maja Tasić, Zorica Mihajlović, Dragan Stanković i Sunčica Mikić – Stošić, imao je zaista težak zadatak da pravilno izboduje takmičare od drugog do poslednjeg mesta, jer su odlučivale nijanse, dok je takmičar, Nikola Stojanović iz Niša, koji je osvojio prvo mesto, osvojio je maksimalnih 50 bodova.

Organizator, Turistička organizacija opštiine Medveđa, je i ovog puta obezbedio vredne nagrade. Prvom mestu pripao je vaučer u vrednosti od 25.000 dinara, drugom mestu vaučer u vrednosti od 15.000, trećem mestu vaučer u vrednosti 10.000 a četvrtom mestu pripao je vaučer u vrednosti 5.000 dinara.

Pogledaj takodje

U Bojniku počeli radovi na uređenju platoa ispred Sportske hale

U Bojniku su počeli radovi na uređenju platoa ispred Sportske hale. Ovim projektom predviđeno je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *