hotel bell

„Nevena“ zainteresovana za otvaranje nove fabrike u Lebanu

Kompanija ‘’Nevena & all me cosmetics’’, izrazila je nameru da proširi proizvodnju, ali u novootvorenom pogonu u Lebanu.

To je bila tema razgovora Slobodanke Vlajčić, sa predsednikom opštine Ivanom Bogdanovićem i direktorom Regionalne privredne komore Leskovac, Goranom Jovićem.

Lokacija novog pogona je manje -više poznata, a radi se o jednoj završenoj i drugoj hali u fazi izgradnje, ukupne površine 1.200 kvadratnih metara, u opštini Lebane. Ovaj prostor za manje od šest meseci biće spreman za useljenje, a na sastanku je dogovoreno da lokalna samouprava obezbedi svu potrebnu dokumentaciju za realizaciju investicije.

U novom pogonu ‘’Nevene & all me cosmetics’’  će se, kao i u Leskovcu proizvoditi kozmetički proizvodi, a prema rečima vlasnice kompanije, Slobodanke Vlajčić, za početak je predvidjeno zapošljavanje 5o-ak radnika. Za njih je, već od septembra, obezbedjena obuka u fabrici u Leskovcu.

„Nevena & all me cosmetics“ je kompanija sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u proizvodnji kozmetičkih proizvoda široke potrošnje, koji su su visoko kvalitetni i prepoznatljivi, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

Check Also

Pesnicama naneli teške telesne povrede mladiću iz Lebana koji je prebačen u KC Niš, uhapšen osumnjičeni Beograđanin (20), krivična prijava protiv šesnaestogodišnjaka

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Lebanu uhapsili su A. M. (2003) iz Beograda, dok će …

Оставите одговор