Početna / GRADOVI / Niš / NARODNA STRANKA Podmetnuta bomba odnela prvu žrtvu

NARODNA STRANKA Podmetnuta bomba odnela prvu žrtvu

Pre tačno mesec dana, nakon jedne u nizu paljevina automobila gradskih i policijskih funkcionera, Narodna stranka u Nišu je upozorila da je brutalan unutarstranački obračun između zaraćenih klika unutar niškog SNS-a doveo do nasilja koje se preliva na niške ulice. Upozorili smo i da to nasilje sve više ugrožava imovinu, ali i živote građana Niša. Zato smo tražili od načelnika niške policije da se obrati zabrinutoj i uplašenoj javnosti i objasni šta se čini na rešavanju učestalih slučajeva nasilja.

Noćas se dogodilo ono čega smo se pribojavali i na šta smo upozoravali: bomba podmetnuta pod automobil odnela je prvu žrtvu novog talasa mafijaških obračuna na sve manje bezbednim niškim ulicama. Činjenica da je pre dve godine istoj osobi već paljen automobil, da o tome postoje snimci, ali da uprkos tome počinioci nikada nisu privedeni, pokazuje do kakvih tragičnih posledica može dovesti nečinjenje organa bezbednosti.

Narodna stranka veruje u kompetentnost niške policije i istražnih organa i zato nalazi samo jedno objašnjenje činjenice da ni nakon sedam paljevina automobila nema ni privedenih ni osumnjičenih lica: političku pozadinu ovih slučajeva! Apelujemo na kriminalističku policiju i Službu za borbu protiv organizovanog kriminala da se odupru pritiscima, uđu u osinje gnezdo zaraćenih frakcija vladajuće stranke i jednom za svagda provere sumnje koje je izneo sam zamenik gradonačelnika – da se na tom mestu nalazi žarište terora na niškim ulicama. Pošteni i mirni građani Niša zaslužuju mir i sigurnost za svoje porodice i svoju imovinu u ovom, do nedavno bezbednom gradu!

Pogledaj takodje

DAN SEĆANJA NA ŽRTVE NASILJA: Za osam godina ubijena 281 žena

Nasilje prema ženama je globalni fenomen koji utiče na živote žena i devojčica širom sveta.  …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *