Home / DOGAĐAJI / Najbolji srednjoškolci grada Leskovca stigli sa nagradne ekskurzije
hotel bell

Najbolji srednjoškolci grada Leskovca stigli sa nagradne ekskurzije

Vidno dobro raspoloženi i puni pozitivne energije, najbolji srednjoškolici grada Leskovca danas su stigli sa nagradne ekskurzije koju je za njih organizovao grad Leskovac, preko Kancelarije za mlade.

Ovi uspešni mladi ljudi posetili su Jagodinu, Kragujevac, Novi Sad, Suboticu, Palić, Frušku Goru, Sremske Karlovce i druge zanimljive lokacije, a sa putovanja su došli puni utasaka i bogatiji za nova prijateljstva.

„Ovo je jedan od boljih načina da se nagrade najbolji učenici „vukovci“ grada Leskovca. Obilazeći Srbiju naučili smo puno o mestima koja do sada nismo imali prilike da vidimo, ali smo se i dobro družili i upoznali jedni sa drugima. Sa ovog putovanja se vraćamo bogatiji sa novim utiscima o gradovima koje smo obišli ali i sa novim prijateljstvima koja smo tamo razvili – kazao je Ilija Gavrilović, jedan od nosioca vukove diplome.

Mlade buduće studente je dočekala zamenica gradonačelnika Lidija Dimitrijević, koja je ovom prilikom istakla su oni budućnost grada Leskovca.

„Na osnovu izraza na vašim licima zaključujem da je ova ekskurzija ispunila sva vaša očekivanja i da ste puni pozitivnih utisaka. Zaslužili ste ovaj odmor, čestitam vam na dobrim ocenama i verujem da ćete nastaviti sa vrednim radom, da ćete biti dobri studenti i budući stipendisti Grada, ali i uzor ostalima. Vi ste budući stubovi našeg grada, stubovi na kojima će se razvijati naše društvo, a naš je zadatak da stvorimo uslove da vaša budućnost bude upravo u našem gradu.

Check Also

Prodat leskovački “Graditelj“ na današnjem javnom nadmetanju

Kako je za Dnevnik juga, u kratkoj izjavi, ne želeći da krši zakonsku proceduru, rekao …

Оставите одговор