Nagradjeni najbolji učenici osnovnih škola na konkursu “Najlepša razglednica Medijane”

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Slike iz života najveće niške opštine nastale u okviru projekta „Najlepša razglednica Medijane“ ugledale su svetlost dana i to na najlepši način – postale su razglednice svoje opštine.

 

Iako je prvobitno planirano nagrađivanje 30-oro učenika osnovnih škola sa područja Gradske opštine Medijana, još dvoje je zaslužilo nagrade. I to najbolje govori o interesovanju za konkurs i tome koliko su naša deca talentovana, rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Zoran Stojanović uručujući nagrade.

– Nastavljamo sa praksom podrške najmlađima, u edukaciji i promovisanju pravih vrednosti. Prva nagrada na ovom konkursu je tablet računar, druga i treća vaučeri od 5.000 i 2.500 dinara. Ovim projektom zaokružili smo aktivnosti kojima smo želeli da našu decu „opremimo“ za budućnost – dodao je prvi čovek opštine i naglasio: – Realizovali smo projekte „Napravi svoju aplikaciju“ i opremili škole novom računarskom opremom preko projekta „Ulog u budućnost“. Putem „Najlepše razglednice Medijana“, učenici su dodali čas zapažanja i fotografisanja, pokazali da žele da uče i da su naša ulaganja u njih bila opravdana – rekao je Stojanović.

U projektu „Najlepša razglednica Medijane“ učestvovalo je stotinak učenika iz 10 osnovnih škola sa područja najveće niške opštine, a u konkurenciji bilo oko 300 radova. Realizovan je uz podršku organizacija „Mladi ambasadori“ i „Proaktiv“.

Zahvaljujući Gradskoj opštini Medijana centralni deo Parka Sveti Sava odnedavnoje pokriven bežičnim internetom, deo oko zgrade opštine u Ulici Pariske komune bb i Uslužni centar u Ulici devete brigade. Bežičnog WiFi-aja uskoro će biti i na lokacijama Trg kralja Aleksandra i Amfiteatru na Keju pored Nišave.

B.J.

Check Also

Nove cene: Jeftiniji i dizel i benzin

Od danas od 15 časova, litar evrodizela na pumpama u Srbiji koštaće 201 dinar, a …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *