Početna / DRUŠTVO / Nagrade učenicima leskovačke Gimnazije koji su osvojili priznanja na republičkim takmičenjima

Nagrade učenicima leskovačke Gimnazije koji su osvojili priznanja na republičkim takmičenjima

Direktorka Gimnazije Leskovac Dragana Cvetanović uručila je danas knjige kao simbolične nagrade učenicima ove škole koji su osvojili nagrade na republičkim takmičenjima.

Učenici ove škole osvojili su ukupno 38 nagrada na do sada održanim republičkim takmičenjima.

-Danas nagrađujemo pobednike. Oni su pobednici naše škole, ali i našeg grada. Svojim radom promovišu kako Gimnaziju tako i sredinu u kojoj rade i napreduju. Zbog toga je ovde danas sa nama i gradonačelnik lično, kao i Jasmina Ranđelović, zamenik gradonačelnika Grada Leskovca.“

Jasmina Ranđelović pozdravila je sve prisutne u ime Grada i gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića:

„Zahvaljujući marljivim, vrednim, upornim i radnim učenicima koji ostvaruju značajne rezultate Gimnazija održava tradiciju po kojoj je čuvena od početka svog postojanja.

Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrebiti da promenite svet, a vi ste na dobrom putu da to postignete i grad Leskovac je srećan što se može ponositi vama i vaš je saveznik na tom putu.“

Direktorka Cvetanović uručila je zahvalnice gradonačelniku Leskovca i Brankici Stamenković, članu Gradskog veća, koja je tom prilikom kazala:

„Nije lako stići do Republičkog takmičenja, a još teže je na istom se izdvojiti i osvojiti neko od prvih mesta. Vi ste uspeli i čestitamo vam na tome.“ Stamenkovićeva je čestitala i profesorima koji su nesebično podelili svoje znanje, svesni da se znanje uvećava kada se deli i na taj način popločali put do uspeha.

Pogledaj takodje

Upošljenici Dom zdravlja u Vlasotincu iako iscrpljeni čine sve da sugrađanima izađu u susret

Trijažni centar za respiratorne infekcije i febrilna stanja, pri Domu zdravlja u Vlasotincu, koji radi …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *